IZNAJMLJIVANJE SAMOHODNIH PLATFORMI I KORPI ZA RAD NA VISINI, NA ELEKTRO I DIZEL POGON.
VERTIKALNE PLATFORME
ZGLOBNE KORPE
TELESKOPSKE KORPE
TELESKOPSKI VILJUŠKARI
MOBILNE KORPE
SAFI SCA 22
Nissan Cabstar SCA 22 mobilna korpa za rad na visini svoju najefikasniju primenu pronalazi pri izvođenju radova na konstrukcijama, održavanju industrijskih objekata, izvođenju radova na elektro-vodovima i instalacijama, molersko farbarskim radovima, održavanju zelenila... Mobilne korpe su zbog svoje fleksibilnosti i efikasne mobilnosti pronašle svoje mesto i u filmskoj industriji, za potrebe snimanja kadrova pod specifičnim uglovima sa visine, montiranju rasvete i postavljanje scenografije.
Težina mašine: 3500 kg
Radna visina:22.00 m
Pogon: Dizel
Nosivost: 265 kg
Prikazane vrednosti dimenzija kamiona su u milimetrima.
Nissan Cabstar SCA 22 obezbeđuje komforan radni prostor platforme za operatere, potrebni alat i materijale maksimalne težine do 265 kilograma.
Zapremina rezervoara za gorivo: 50 l - Zapremina hidrauličnog rezervoara 181.70 l
MOBILNA KORPA NA KAMIONU NISSAN CABSTAR ZA RAD NA VISINI:
ZA DODATNE INFORMACIJE O NISSAN SCA 22, CENAMA IZNAJMLJIVANJA I TRENUTNOJ DOSTUPNOSTI MAŠINE, POZOVITE : +381 64 63 44 888.
ZAHVALJUJEMO NA POVERENJU. AB LIFT TIM.
Ukoliko Vam je za potrebe izvođenje radova na visini neophodna mašina koja na brz i efikasan način može obezbediti Vašu mobilnost na više radnih lokacija za kratko vreme, pritom obezbediti kvalitetnu izvedbu radova i u okruženjima poput uzanih gradskih ulica, prenatrpanih gradilišta i uopšte mesta gde nije praktično i isplativo koristiti druge tipove korpi i platformi za rad na visini , AB Lift mobilne korpe za rad na visini su pravo rešenje za Vas.
All rights reserved © AB lift 2016 --- Iznajmljivanje Vertikalnih platformi --- Iznajmljivanje Teleskopskih korpi --- Iznajmljivanje Zglobnih korpi --- Iznajmljivanje teleskopskih viljuškara --- Iznajmljivanje Mobilnih korpi
+381 64 63 44 888
AUTOMATIZOVANI STABILIZATORI OBEZBEĐUJU DODATNU SIGURNOST I VEĆI DOMET KORPE PRI RADU NA VISINI. SISTEM ZA NIVELISANJE OMOGUĆAVA RAD NA NERAVNIM POVRŠINAMA.
OBZIROM DA ZAUZIMAJU VEOMA MALO RADNOG PROSTORA MOBILNE KORPE NA KAMIONU PREDSTAVLJAJU ODLIČNO REŠENJE ZA IZVOĐENJE RADOVA NA VISINI U GRADSKIM I DRUGIM MANJE PRISTUPAČNM SREDINAMA.
MOBILNE KORPE UZ POMOĆ Z PRELOMIVOG TELESKOPA OBEZBEĐUJU KVALITETAN PRISTUP POD RAZLIČITIM UGLOVIMA PREMA OBJEKTIMA NA KOJIMA SE IZVODE RADOVI.