IZNAJMLJIVANJE SAMOHODNIH PLATFORMI I KORPI ZA RAD NA VISINI, NA ELEKTRO I DIZEL POGON.
VERTIKALNE PLATFORME
ZGLOBNE KORPE
TELESKOPSKE KORPE
TELESKOPSKI VILJUŠKARI
MOBILNE KORPE
- Matično preduzeće AB lift d.o.o. Ljubljana prepoznalo je potrebu za povećanjem kvaliteta i sigurnosti izvođenja radova na visini na teritoriji Srbije.
Sa ciljem da domaćem tržištu ponudi najsavremenije mašine za rad na visini renomiranog američkog proizvođača JLG Industries sredinom 2005. godine osnovano je preduzeće AB lift d.o.o. Beograd.

- Nakon dve godine kvalitetnog i profesionalnog poslovanja AB lift dobija prvo prestižno priznanje "Najboljeg poslovnog partnera" u regionu od strane JLG-ija.

- Korektnom i profesionalnom politikom poslovanja prema svojim klijentima u toku svih ovih godina zadobili smo poverenje mnogih domaćih i inostranih poslovnih sistema, postali lider u oblasti iznajmljivanja građevinskih mašina za rad na visini i učestvovali u svim važnijim građevinskim projektima u zemlji.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim svojim poslovnim partnerima na ukazanom poverenju i saradnji.

S poštovanjem AB Lift d.o.o. tim.
- Podršku od strane naših zaposlenih, koji u svakom momentu mogu da Vam ponude najkvalitetnije informacije vezane za izbor mašina potrebnih za Vaše izvođenje radova na visini.

- Visokoobučeni tim servisera koji se brine o ispravnosti kompletnog mašinskog programa i vodi računa da Vaše izvođenje radova na visini bude tačno i bez zastoja.
- U svakom trenutku smo spremni da odgovorimo na Vaše zahteve i obezbedimo najbolje mašine za rad na visini.
- Isporučujemo mehanizaciju po dogovorenim terminima na bilo koje gradilište unutar Srbije.

Mi vodimo računa o Vašem vremenu i kvalitetu Vašeg poslovanja.
- AB lift d.o.o. svojim klijentima obezbeđuje savremene, nove i atestirane mašine za kvalitetno i pouzdano izvođenje radova na visini.
prisutna na svim kontinentima.

 - Upotreba ovakvih mašina poslednjih godina značajno se povećava, kako zbog pooštravanja zakonske regulative o sigurnosti pri radu na visini,tako i zbog zahteva investitora da povećaju produktivnost građevinskih i drugih izvođača.
ŠTA NUDI AB LIFT ?
Počeci JLG Industries vezani su za davnu 1969 godinu, kada su bili pioniri u oblasti proizvodnje samohodnih mašina za rad na visini. Danas je to vodeći svetski proizvođač,kompanija koja je sa svojim brendovima :
All rights reserved © AB lift 2016 --- Iznajmljivanje Vertikalnih platformi --- Iznajmljivanje Teleskopskih korpi --- Iznajmljivanje Zglobnih korpi --- Iznajmljivanje teleskopskih viljuškara --- Iznajmljivanje Mobilnih korpi
+381 64 63 44 888